Ismerje fel időben!

Visszérpecsét

Tartalom

  Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést.

  visszérrel hogyan lehet erősíteni az ereket visszér, hogyan lehet megszabadulni

  Kisebb szerkesztési hibák előfordulása nem zárható ki. Az oldalon megtalálható leírások, szövegek, képek könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire visszérpecsét, természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján visszérpecsét összeállítva.

  visszérpecsét visszeres napégés károsodása

  Sok esetben a gyártó által, a gyártó weboldalán fent lévő tartalom kerül ki másolva weboldalunkra. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ beleértve a hiányos vagy visszérpecsét információkat is felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák.

  Leírás és Paraméterek Ganoderma kapszula 60db A ganoderma lucidum pecsétviaszgomba vértisztító, méregtelenítő, vízhajtó hatású, egyensúlyba hozza a bélműködést, beállítja a szívritmust, stabilizálja a vérnyomást.

  Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a visszérpecsét, visszérpecsét bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.

  visszérpecsét

  Figyelmeztetés: Fogyasztása gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.

  visszérpecsét

  Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Gyermekek elől elzárva kell tartani!

  visszérpecsét csepp visszér